Nama Japanese Fusion

 

 

 

 

MENY

 

 

 

Vår meny inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki cuisine, Izayaka stil og sushi-bar. Konseptet går ut på at man bestiller flere småretter som deles ved bordet.






TASTINGMENY


Vi oppfordrer våre gjester til å prøve tasting menyen. Denne er satt sammen av de fineste råvarer fra land og sjø, tilberedt på den beste måten for å ivareta råvarens egenskaper og smak.

Kokkene vil gjøre det de kan for at du skal være komfortabel med å overlate valget til oss. Si ifra dersom det er råvarer du er spesielt glad i, om det er noe du ikke liker, og om eventuelle allergier.

Tastingmenyene varierer i pris, avhengig av råvarenes eksklusivitet.

Kokkene og servitørene jobber tett sammen for å finne vin og sake som passer til dagens råvarer. Spør oss om veiledning, så skal vi hjelpe dere å velge drikke og tilbehør som løfter opplevelsen ytterligere.

Pris: 800,- / 1000,- / 1200,-




 

 

 

IZAKAYA STYLE

Spennende småretter som er lagd for å deles


Sesongens suppe (Spør din servitør om allergener)

109,-

Edamame med havsalt (soya)

99,-

Spicy edamame (soya, hvete)

105,-

Grønnsakstempura (soya, hvete, egg, fisk)

125,-

Tempura scampi (soya, hvete, egg, fisk, skalldyr)

169,-

Softshell krabbe med wasabimajones (hvete, egg, skalldyr)

175,-

Pannestekt andebryst, misobygg og appelsinkompott (soya, melk, hvete, bygg)

275,-

Iberico svin med grillet mais og trøffelpoteter (hvete, soya, sesam)

195,-

Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing (melk, soya)

169,-

Kamameshi med sprø kylling (hvete, skalldyr, fisk, soya)

109,-

Kamameshi med Hitrakrabbe (hvete, skalldyr, fisk, soya)

199,-

Miniburger med Wagyu, Toro and Avrugakaviar (hvete, egg, melk, fisk)

149,-

Hummer- og mangosalat med limedressing (skalldyr)

279,-



NAMAS SIGNATURRETTER


Grillet hummer (melk, soya, skalldyr, fisk, sesam)

439,-

Pannestekt havabbor, limepuré og sitrongress-skum (melk, fisk)

269,-

Misomarinert black cod (hvete, soya, bygg, fisk)

379,-

Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukome miso-marinade (hvete, soya, sesam, bygg)

259,-

Kongekrabbekaker med kokos og sitrongelé (skalldyr, egg, hvete, melk, sesam)

239,-

Dagens fangst, spør din servitør

275,-

 

 



ROBATA GRILL

Robata grill er en av våre spesialiteter. Robata er forkortelse for «Robatayaki», som på japansk betyr “cook in open fire.” Temperaturen i en Robata grill kan komme helt opp i 700 grader celsius.


Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk (hvete, soya, sesam)

139,-

Kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing (bløtdyr, soya)

249,-

Crispy lammecarré med shishitopaprika (hvete, soya)

399,-

Wagyu steak (melk, soya)

499,-

Spicy indrefilet av okse (sesam, soya, hvete)

329,-

Namas kyllingvinger

149,-

 



CEVICHE

Ceviche er en blanding av sk eller skalldyr, tillaget i en sitrusmariande og gjerne smakssatt med chili, løk og koriander.


Scampi, chili, hvitløk, rødløk, appelsin, oregano, agurk, koriander, avocado og tortilla (skalldyr, hvete, soya, sesam)

195,-

Blekksprut, guacamole, sitron, lime, babymais, salt og pepper (bløtdyr, soya, sesam)

195,-

Torsk, rødløk, jalapeños, gulrot, kanel, stjerneanis og appelsin (fisk, soya, sesam)

185,-

 



SALATER


Blandet salat med sesam- og avocadodressing (sesam)

129,-

Spinatsalat med trøfler og tørr miso (bløtdyr, soya)

129,-

 


EKSTRA

Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter (pinjekjerner, hasselnøtt, cashewnøtt, hvete)

109,-

Ris

45,-

Grillet aubergine med granateplesalat (fisk, soya, sesam)

109,-

Grillede småpoteter, squash og tørket miso (hvete, soya)

99,-

Kimchee (hvete, soya)

89,-

 


NIGIRI: 2 biter

SASHIMI: 3 biter


Sake: Laks (fisk)

79,-

Maguro: Tunfisk (fisk)

99,-

Toro: Fet tunfisk (fisk)

149,-

Suzuki: Havabbor (fisk)

99,-

Ebi: Reke (skalldyr)

99,-

Hamachi: Yellowtail (fisk)

119,-

Hotate: Kamskjell (bløtdyr)

99,-

Hirame: Kveite (fisk)

99,-

Botan ebi: Rå reke (skalldyr)

99,-

Ise Ebi: Hummer (skalldyr)

159,-

Kani: Kongekrabbe (skalldyr)

149,-

Unagi: Marinert ål (serveres varm. hvete, soya, fisk)

119,-

*Uni: Kråkebolle (bløtdyr)

119,-

Kuzira: Hval (fisk, soya)

89,-

*Med forbehold om leverandør

 



 


NAMAS SIGNATURNIGIRI


Flambert yellowtail med fersk ingefær og vårløk (fisk, soya, hvete)

125,-

“Torched” laks med honning, mango og sennepssaus (fisk, sennep)

119,-

“Torched” kamskjell med yuzumajones (bløtdyr, hvete, egg)

119,-



 


GUNKAN MAKI 2 biter


Ikura: Lakserogn (fisk)

125,-

Tobiko: Flyvefiskrogn (fisk)

110,-

Negi-toro: Fet tunfisk og vårløk (fisk)

165,-



 


SPESIALITETER


Ukens spesialiteter fra sushibaren (Spør din servitør om allergener)

195,-

To østers - serveres med spesialsalsa (soya, sesam, fisk, bløtdyr)

99,-

Tuna tataki med wasabisalsa og epleskum (soya, fisk, sesam, egg)

199,-



 


NAMA SIGNATURSASHIMI


Lettrøkt kveite med soya- og løkbasert saus og gojibær (soya, fisk)

195,-

Tunfisk i trøffelsoyasaus (soya, fisk)

199,-

Laks med honning og mangodressing (sennep, fisk)

189,-

Kveite med yuzoponzu, sakuramix og svart kaviar (soya, fisk)

195,-

Yellowtail med shisopesto og ingefærponzu (soya, fisk)

195,-

Lettrøykt hval med fersk ingefær og teriyakisaus (soya, fisk)

239,-

Robata kamskjell med trøffelponzu og yuzokoshomajones (soya, bløtdyr, melk, egg)

185,-



 


NAMAS MAKI 6 biter


San maki: Softshellkrabbe, tomat, avocado og salat (skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)

149,-

Jambo maki: Kokt kongekrabbe, laks, tomat, agurk, vårløk, chilimajones og hvitløkschips (skalldyr, egg, fisk, soya)

139,-

Haru maki: Laks, agurk, kremost og avocado (soya, egg, fisk, melk, sennep)

129,-

Ohio special maki: Kveite, kongekrabbe, avocado, agurk, tobiko, orientalsk saus og chilimajones (skalldyr, egg, fisk, soya)

139,-

Softshell maki: Softshellkrabbe, avocado og tobiko (skalldyr, soya)

149,-

Wagyu biff maki (soya, sesam)

175,-

Ebi maki: Reker, avocado og spicy shisosmør (soya, fisk, melk, skalldyr)

149,-

California maki: Kongekrabbe, avocado og sesamfrø (skalldyr, soya, sesam)

139,-

Hotate maki: Kamskjell, chilimajones, koriander og sesamfrø (soya, sesam, bløtdyr, egg)

129,-

Hot Philadelphia: Laks, vårløk og varm kremost på toppen (fisk, soya, melk)

129,-

Sakura maki: Laks, avocado og sesamfrø (fisk, soya, sesam)

129,-

Namas vegetarmaki (sesam, hvete, soya)

99,-



 


TEMPURA MAKI


Nama maki: Frityrstekt scampi, laks, avocado, agurk, teriyakisaus og sesamfrø (hvete, skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)

139,-

Hot maki: Frityrstekt ål, laks, avocado, agurk, tobiko, kremost, teriyakisaus og chilimajones (soya, hvete, egg, fisk, melk)

149,-

Crispy spicy tuna: Frityrstekt i panco, tufisk, agurk og chilimajones (hvete, skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)

129,-

Tempura maki: Frityrstekt scampi, avocado og sesamfrø (hvete, skalldyr, egg, soya, sesam)

123,-

Eel maki: Frityrstekt ål og kremost (hvete, egg, fisk, soya, melk)

123,-

Be gjerne din servitør om hjelp til å sette sammen et utvalg sushi til deg

fra 450,-



 


DESSERTER


Yuzu crème brûlée med honningperler (egg, melk)

139,-

Matcha sjokoladefondant (hvete, egg, melk)

139,-

Ostekake - ”litt annerledes” (hvete, egg, melk, hasselnøtt)

139,-

Dessert noisette med karamellisert popcorn (hvete, egg, melk, hasselnøtt)

139,-

Et utvalg av iskrem og sorbet (melk, hvete, egg)

119,-

Namas bombe (hvete, egg, melk)

149,-



 

 

 

Tlf: 55 32 20 10

 

 

 

Mail: post@namasushi.no

 

 

 

NYHETSBREV

    Nama Facebook