meny

Vår meny inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki cuisine, Izakaya stil og sushi-bar. Konseptet går ut på at man bestiller flere småretter som deles ved bordet.
TASTING MENY
Menyen er satt sammen av de fineste råvarer fra land og sjø, tilberedt på den beste måten for å ivareta råvarens egenskaper og smak. 
Priser: 800,- | 1000,- | 1200,- per person   
IZAKAYA STYLE
Spennende småretter som er lagd for å deles
Sesongens suppe
109,-
(Spør din servitør om allergener)
Edamame med havsalt
99,-
(soya)
Spicy edamame
105,-
(soya, hvete)
Grønnsakstempura
125,-
(soya, hvete, egg, fisk)
Tempura scampi
169,-
(soya, hvete, egg, fisk, skalldyr)
Softshell krabbe med wasabimajones
175,-
(hvete, egg, skalldyr)
Yakitori andebryst med grillet gresskar og syltet daikonsalat
275,-
(soya, sennep)
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing
175,-
(melk, soya)
Kamameshi med sprø kylling
109,-
(hvete, skalldyr, fisk, soya)
Miniburger med Wagyu, Toro and Avrugakaviar
145,- per stk.
(hvete, egg, melk, fisk)
Hummer- og mangosalat med limedressing
279,-
(skalldyr)
Sjøkreps med ingefær- og chilidressing
219,-
(skalldyr, soya)
Tunfisktartar med jalapeñoskum og granateple
169,-
(hvete, melk, fisk, sesam, soya)
Namas signaturretter
Ovnsstekt hummer
449,-
(melk, soya, skalldyr, fisk, sesam)
Pannestekt havabbor, limepuré og sitrongress-skum
269,-
(melk, fisk)
Misomarinert black cod
389,-
(hvete, soya, fisk)
Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukome miso-marinade
309,-
(hvete, soya, sesam)
Kongekrabbekaker med kokos og sitrongelé
239,-
(skalldyr, egg, hvete, melk, sesam)
Pannestekt breiflabb med tosazusaus og shiitakesopp
285,-
(soya, fisk, melk, skalldyr)
robatagrill
Robatagrill er en av våree spesialiteter. Robata er forkortelse for «Robatayaki», som på japansk betyr “cook in open fire.” Temperaturen i en Robatagrill kan komme helt opp i 700 grader celsius.
Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk
139,-
(hvete, soya, sesam)
Kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing
255,-
(bløtdyr, soya)
Hickoryrøkt lammecarré
399,-
(hvete, soya)
Wagyu steak
499,-
(melk, soya)
Spicy indrefilet av okse
339,-
(sesam, soya, hvete)
Namas kyllingvinger
149,-
Marinert sous vide svinecarré og svin- og teriyakireduksjon
295,-
(soya, hvete)
ceviche
Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, tillaget i en sitrusmariande og gjerne smakssatt med chili, løk og koriander.
Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili
195,-
(skalldyr, bløtdyr)
Laks, yuzu, solbær, kumquat, tørket shiso og koriander
185,-
(fisk)
Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mint
195,-
(fisk)
En kombinasjon av våre tre ulike ceviche
269,-
(fisk, bløtdyr, skalldyr)
salater
Namas signatursalat med honning og kokosnøtt
129,-
(kan inneholde spor av nøtter)
Spinatsalat med trøfler og tørr miso
129,-
(soya)
Utvalg av blandet karse med avokado og gressløkolje
129,-
(sesam, soya)
ekstra
Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter
99,-
(pinjekjerner, hasselnøtt, cashewnøtt, hvete)
Ris
45,-
Grillet aubergine med granateplesalat
109,-
(hvete, soya)
Sprø babyartisjokker, sopp, trøffel- og soyaemulsjon, grapefrukt og urter
99,-
(egg, soya)
Kimchi
89,-
(hvete, soya)

SUSHIBAR

Nigiri: 2 biter
sashimi: 3 skiver
Sake: Laks
79,-
(fisk)
Maguro: Tunfisk
99,-
(fisk)
Toro: Fet tunfisk
149,-
(fisk)
Suzuki: Havabbor
99,-
(fisk)
Ebi: Reke
99,-
(skalldyr)
Hamachi: Yellowtail
119,-
 (fisk)
Hotate: Kamskjell
99,-
(bløtdyr)
Hirame: Kveite
99,-
(fisk)
Botan ebi: Rå reke
99,-
 (skalldyr)
Ise Ebi: Hummer
159,-
(skalldyr)
Kani: Kongekrabbe
149,-
(skalldyr)
Unagi: Marinert ål
119,-
(serveres varm. hvete, soya, fisk)
*Uni: Kråkebolle
119,-
(*med forbehold om leverandør. bløtdyr)
Kuzira: Hval
89,-
(fisk, soya)
Namas signaturnigiri
Flambert yellowtail med fersk ingefær og vårløk
125,-
 (fisk, soya, hvete)
“Torched” laks med honning, mango og sennepssaus
119,-
(fisk, sennep)
“Torched” kamskjell med yuzumajones
119,-
(bløtdyr, hvete, egg)
gunkan maki - 2 biter
Ikura: Lakserogn
125,-
(fisk)
Tobiko: Flyvefiskrogn
110,-
(fisk)
Negi-toro: Fet tunfisk og vårløk
165,-
(fisk)
spesialiteter
Ukens spesialiteter fra sushibaren
195,-
(Spør din servitør om allergener)
To østers – serveres med spesialsalsa
99,-
(soya, sesam, fisk, bløtdyr)
Tuna tataki med wasabisalsa og epleskum
199,-
(soya, fisk, sesam, egg)
namas signatursashimi
Lettrøkt kveite med soya- og løkbasert saus og gojibær
195,-
(soya, fisk)
Tunfisk i trøffelsoyasaus
199,-
(soya, fisk)
Laks med honning og mangodressing
189,-
(sennep, fisk)
Kveite med yuzoponzu, sakuramix og svart kaviar
195,-
(soya, fisk)
Yellowtail med shisopesto og ingefærponzu
195,-
(soya, fisk)
Lettrøykt hval med fersk ingefær og teriyakisaus
239,-
(soya, fisk)
Robata kamskjell med trøffelponzu og yuzokoshomajones
185,-
 (soya, bløtdyr, melk, egg)
namas maki -  6 biter
San maki: Softshellkrabbe, tomat, avocado og salat
149,-
(skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)
Jambo maki: Kokt kongekrabbe, laks, tomat, agurk, vårløk, chilimajones og hvitløkschips
139,-
(skalldyr, egg, fisk, soya)
Haru maki: Laks, agurk, kremost og avocado
129,-
 (soya, egg, fisk, melk, sennep)
Ohio special maki: Kveite, kongekrabbe, avocado, agurk, tobiko, orientalsk saus og chilimajones
139,-
(skalldyr, egg, fisk, soya)
Softshell maki: Softshellkrabbe, avocado og tobiko
149,-
(skalldyr, soya)
Wagyu biff maki
175,-
(soya, sesam)
Ebi maki: Reker, avocado og spicy shisosmør
149,-
(soya, fisk, melk, skalldyr)
California maki: Kongekrabbe, avocado og sesamfrø
139,-
(skalldyr, soya, sesam)
Hotate maki: Kamskjell, chilimajones, koriander og sesamfrø
129,-
(soya, sesam, bløtdyr, egg)
Hot Philadelphia: Laks, vårløk og varm kremost på toppen
129,-
(fisk, soya, melk)
Sakura maki: Laks, avocado og sesamfrø
129,-
(fisk, soya, sesam)
Namas vegetarmaki
99,-
(sesam, hvete, soya)
tempura maki 
Nama maki: Frityrstekt scampi, laks, avocado, agurk, teriyakisaus og sesamfrø
139,-
(hvete, skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)
Hot maki: Frityrstekt ål, laks, avocado, agurk, tobiko, kremost, teriyakisaus og chilimajones
149,-
(soya, hvete, egg, fisk, melk)
Crispy spicy tuna: Frityrstekt i panco, tufisk, agurk og chilimajones
129,-
(hvete, skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)
Tempura maki: Frityrstekt scampi, avocado og sesamfrø
123,-
(hvete, skalldyr, egg, soya, sesam)
Eel maki: Frityrstekt ål og kremost
123,-
(hvete, egg, fisk, soya, melk)
Be gjerne din servitør om hjelp til å sette sammen et utvalg sushi til deg
fra 450,-
dessert 
Kokosdrøm
169,-
(hvete, melk)
Matcha sjokoladefondant
139,-
(hvete, egg, melk)
Kaffe- cremeux
139,-
(hvete, melk)
Estragon surprise
139,-
(melk)
Et utvalg av iskrem og sorbet
139,-
(melk)
Namas bombe
149,-
(hvete, egg, melk)
Namas desserttallerken
179,- pr. pers
Kokken setter sammen et utvalg desserter
*Alle våre desserter kan inneholde spor av nøtter