meny

Vår meny inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki cuisine, Izakaya og sushi-bar. Konseptet går ut på at man bestiller flere småretter som deles ved bordet.
TASTING MENY
Menyen er satt sammen av de fineste råvarer fra land og sjø, tilberedt på den beste måten for å ivareta råvarens egenskaper og smak. 
Priser: 800,- | 1000,- | 1200,- per person   
IZAKAYA STYLE
Spennende småretter som er lagd for å deles
Sesongens suppe
115,-
(Spør din servitør om allergener)
Edamame med havsalt
99,-
(soya)
Spicy edamame
105,-
(soya, hvete)
Grønnsakstempura
129,-
(hvete, soya, melk, egg, fisk, skalldyr)
Tempura scampi
174,-
(soya, hvete, egg, fisk, skalldyr)
Softshell krabbe med wasabimajones
195,-
(hvete, melk, egg, skalldyr, sennep)
Yakitori andebryst med grillet gresskar og syltet daikonsalat
279,-
(soya, sennep)
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing
179,-
(soya, melk, sesam)
Kamameshi med sprø kylling
119,-
(hvete, skalldyr, fisk, soya, egg)
Miniburger med wagyu, toro og avrugakaviar
165,- per stk.
(hvete, egg, melk, fisk, sennep)
Hummer- og mangosalat med limedressing
299,-
(skalldyr)
Sjøkreps med ingefær- og chilidressing
219,-
(skalldyr, soya)
Tunfisktartar med jalapeñoskum og granateple
174,-
(hvete, melk, fisk, skalldyr, sesam, soya)
Misosuppe med wakame, tofu og vårløk
79,-
(hvete, soya, skalldyr)
signaturretter
Ovnsstekt hummer
549,-
(skalldyr, melk, soya, hvete)
Pannestekt havabbor, limepuré og sitrongress-skum
269,-
(melk, fisk, hvete)
Misomarinert black cod
429,-
(hvete, soya, fisk)
Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukome miso-marinade
315,-
(hvete, soya, sesam)
Kongekrabbekaker med kokos og sitrongelé
245,-
(skalldyr, egg, hvete, melk, sesam)
Pannestekt breiflabb med tosazusaus og shiitakesopp
315,-
(soya, fisk, melk, skalldyr)
chef's choice
Sushi Omakase
fra 550,-
(Si ifra til din servitør om eventuelle allergier)
Sashimi Moriawase
500,-

18 skiver sashimi

(Si ifra til din servitør om eventuelle allergier)
robatagrill
Robatagrill er en av våree spesialiteter. Robata er forkortelse for «Robatayaki», som på japansk betyr “cook in open fire.” Temperaturen i en Robatagrill kan komme helt opp i 700 grader celsius.
Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk
185,-
(hvete, soya, sesam)
Kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing
255,-
(bløtdyr, soya)
Hickoryrøkt lammecarré
399,-
Wagyu steak
610,-
(melk, soya, sesam)
Spicy indrefilet av okse
344,-
(sesam, soya)
Namas kyllingvinger
155,-
Marinert sous vide svinecarré og svin- og teriyakireduksjon
299,-
(soya, hvete, sesam)
ceviche
Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, tillaget i en sitrusmariande og gjerne smakssatt med chili, løk og koriander.
Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili
199,-
(bløtdyr)
Laks, yuzu, solbær, kumquat, tørket shiso og koriander
189,-
(fisk)
Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mynte
199,-
(fisk)
En kombinasjon av våre tre ulike ceviche
275,-
(fisk, bløtdyr)
salater
Namas signatursalat med honning og kokosnøtt
135,-
(kan inneholde spor av nøtter)
Spinatsalat med trøfler og tørr miso
135,-
(soya)
Utvalg av blandet karse med avokado og gressløkolje
135,-
(sesam, soya)
ekstra
Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter
115,-
(soya, hasselnøtter)
Ris
45,-
(sesam)
Grillet aubergine med granateplesalat
119,-
(soya)
Sprø babyartisjokker, sopp, trøffel- og soyaemulsjon, grapefrukt og urter
119,-
(egg, soya, hvete)
Kimchi
99,-
(hvete, soya)

SUSHIBAR

Nigiri: 2 biter
sashimi: 3 skiver
Sake: Laks
84,-
(fisk)
Maguro: Tunfisk
104,-
(fisk)
Toro: Fet tunfisk
189,-
(fisk)
Suzuki: Havabbor
104,-
(fisk)
Ebi: Kokt reke
104,-
(skalldyr)
Hamachi: Yellowtail
124,-
 (fisk)
Hotate: Kamskjell
104,-
(bløtdyr)
Hirame: Kveite
104,-
(fisk)
Ise Ebi: Hummer
165,-
(skalldyr)
Kani: Kongekrabbe
154,-
(skalldyr)
Unagi: Marinert ål
125,-
(soya, fisk)
*Uni: Kråkebolle
125,-
(*med forbehold om leverandør. bløtdyr)
Kuzira: Hval
94,-
(soya)
Namas signaturnigiri
Flambert yellowtail med fersk ingefær og vårløk
129,-
 (fisk, soya)
“Torched” laks med honning, mango og sennepssaus
124,-
(fisk, sennep)
Grillet kamskjell med yuzumajones
124,-
(bløtdyr, egg, soya, sennep)
gunkan maki - 2 biter
Ikura: Lakserogn
129,-
(fisk)
Tobiko: Flyvefiskrogn
115,-
(fisk, soya, kan inneholde spor av gluten)
Negi-toro: Fet tunfisk med vårløk og ponzu
189,-
(fisk, soya)
spesialiteter
Ukens spesialiteter fra sushibaren
199,-
(Spør din servitør om allergener)
To østers – serveres med spesialsalsa
104,-
(soya, sesam, fisk, bløtdyr)
namas signatursashimi
Lettrøkt kveite med løkponzu, syltet rødløk og gojibær
199,-
(soya, fisk)
Tunfisk i trøffelsoyasaus med sakuramiks og hvitløkschips
215,-
(soya, fisk)
Flambert laks med honning-, mango- og sennepsdressing
195,-
(sennep, fisk)
Kveite med yuzoponzu, sakuramix og svart kaviar
199,-
(soya, fisk, hvete)
Yellowtail med shisopesto og ingefærponzu
215,-
(soya, fisk, sesame)
Lettrøkt hval med fersk ingefær og teriyakisaus
205,-
(soya)
Kamskjell grillet på robata med sjøgress og yuzukoshomajones
189,-
 (soya, bløtdyr, egg, sesam, sennep)
Yellowtail med sesamolje, eple og misokrem
209,-
(soya, fisk, sesam, melk)
namas maki -  6 biter
San maki: Softshellkrabbe, tomat, avocado og salat
155,-
(skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)
Jambo maki: Kokt kongekrabbe, laks, tomat, agurk, vårløk, chilimajones og hvitløkschips
144,-
(skalldyr, egg, fisk, soya)
Haru maki: Laks, kremost og agurk toppet med avokado, lakserogn og honning, mango og sennepssaus
145,-
 (fisk, melk, sennep)
Ohio special maki: Kongekrabbemiks med tobiko og chilimajones, agurk, avokado, toppet med lun kveite, misosaus og svart kaviar
179,-
(skalldyr, fisk, soya, hvete, egg, sennep)
Softshell maki: Softshellkrabbe, avocado og tobiko
154,-
(skalldyr, soya)
Wagyu biff maki: Agurk og avokado toppet med flambert wagyu og sjalottløkdressing
195,-
(soya)
Ebi maki: Reker, avocado og spicy shisosmør
154,-
(soya, fisk, melk, skalldyr)
California maki: Kongekrabbe, avocado og sesamfrø
144,-
(skalldyr, soya, sesam)
Hotate maki: Kamskjell, chilimajones, koriander og sesamfrø
134,-
(soya, sesam, bløtdyr, egg)
Hot Philadelphia: Laks, vårløk og varm kremost på toppen
134,-
(fisk, soya, melk)
Sakura maki: Laks, avocado og sesamfrø
134,-
(fisk, soya, sesam)
Namas vegetarmaki
105,-
(sesam, hvete, soya)
tempura maki 
Nama maki: Frityrstekt scampi, laks, avocado, agurk, teriyakisaus og sesamfrø
144,-
(hvete, skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)
Hot maki: Frityrstekt ål, laks, avocado, agurk, tobiko, kremost, teriyakisaus og chilimajones
154,-
(soya, hvete, egg, fisk, melk)
Crispy spicy tuna: Frityrstekt i panco, tufisk, agurk og chilimajones
134,-
(hvete, skalldyr, egg, fisk, soya, melk, sesam)
Tempura maki: Frityrstekt scampi, avocado og sesamfrø
129,-
(hvete, skalldyr, egg, soya, sesam)
Eel maki: Frityrstekt ål og kremost
129,-
(hvete, egg, fisk, soya, melk)
Be gjerne din servitør om hjelp til å sette sammen et utvalg sushi til deg
fra 450,-
dessert 
The Lemon
145,-
(melk. egg)
Matcha sjokoladefondant
145,-
(hvete, egg, melk)
Noisette vol. 2
165,-
(hvete, melk, hasselnøtt)
Ruby Bar
145,-
(hvete, melk, egg)
Et utvalg av iskrem og sorbet
145,-
(melk)
Namas bombe
149,-
(hvete, egg, melk)
Namas desserttallerken
179,- pr. pers
Kokken setter sammen et utvalg desserter
*Alle våre desserter kan inneholde spor av nøtter