meny

Vår meny inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki cuisine, Izakaya og sushi-bar. Konseptet går ut på at man bestiller flere småretter som deles ved bordet.
TASTING MENY
Menyen er satt sammen av de fineste råvarer fra land og sjø, tilberedt på den beste måten for å ivareta råvarens egenskaper og smak. 
Priser: 800,- | 1000,- | 1200,- per person   
IZAKAYA STYLE
Spennende småretter som er lagd for å deles
Sesongens suppe
115,-
(Spør din servitør om allergener)
Edamame med havsalt
99,-
(soya)
Spicy edamame
105,-
(soya, hvete)
Grønnsakstempura
129,-
(hvete, soya, melk, egg, fisk, skalldyr)
Tempura scampi
174,-
(soya, hvete, egg, fisk, skalldyr)
Softshell krabbe med wasabimajones
195,-
(hvete, melk, egg, skalldyr, sennep)
Yakitori andebryst med grillet gresskar og syltet daikonsalat
279,-
(soya, sennep)
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing
179,-
(soya, melk, sesam)
Kamameshi med sprø kylling
119,-
(hvete, skalldyr, fisk, soya, egg)
Miniburger med wagyu, toro og avrugakaviar
165,- per stk.
(hvete, egg, melk, fisk, sennep)
Hummer- og mangosalat med limedressing
299,-
(skalldyr)
Sjøkreps med ingefær- og chilidressing
219,-
(skalldyr, soya)
Tunfisktartar med jalapeñoskum og granateple
174,-
(hvete, melk, fisk, skalldyr, sesam, soya)
Misosuppe med wakame, tofu og vårløk
79,-
(hvete, soya, skalldyr)
signaturretter
Ovnsstekt hummer
549,-
(skalldyr, melk, soya, hvete)
Pannestekt havabbor, limepuré og sitrongress-skum
269,-
(melk, fisk, hvete)
Misomarinert black cod
429,-
(hvete, soya, fisk)
Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukome miso-marinade
315,-
(hvete, soya, sesam)
Kongekrabbekaker med kokos og sitrongelé
245,-
(skalldyr, egg, hvete, melk, sesam)
Pannestekt breiflabb med tosazusaus og shiitakesopp
315,-
(soya, fisk, melk, skalldyr)
chef's choice
Sushi Omakase
fra 550,-
(Si ifra til din servitør om eventuelle allergier)
Sashimi Moriawase
500,-

18 skiver sashimi

(Si ifra til din servitør om eventuelle allergier)
robatagrill
Robatagrill er en av våree spesialiteter. Robata er forkortelse for «Robatayaki», som på japansk betyr “cook in open fire.” Temperaturen i en Robatagrill kan komme helt opp i 700 grader celsius.
Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk
185,-
(hvete, soya, sesam)
Kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing
255,-
(bløtdyr, soya)
Hickoryrøkt lammecarré
399,-
Wagyu steak
610,-
(melk, soya, sesam)
Spicy indrefilet av okse
344,-
(sesam, soya)
Namas kyllingvinger
155,-
Marinert sous vide svinecarré og svin- og teriyakireduksjon
299,-
(soya, hvete, sesam)
ceviche
Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, tillaget i en sitrusmariande og gjerne smakssatt med chili, løk og koriander.
Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili
199,-
(bløtdyr)
Laks, yuzu, solbær, kumquat, tørket shiso og koriander
189,-
(fisk)
Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mynte
199,-
(fisk)
En kombinasjon av våre tre ulike ceviche
275,-
(fisk, bløtdyr)
salater
Namas signatursalat med honning og kokosnøtt
135,-
(kan inneholde spor av nøtter)
Spinatsalat med trøfler og tørr miso
135,-
(soya)
Utvalg av blandet karse med avokado og gressløkolje
135,-
(sesam, soya)
ekstra
Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter
115,-
(soya, hasselnøtter)
Ris
45,-
(sesam)
Grillet aubergine med granateplesalat
119,-
(soya)
Sprø babyartisjokker, sopp, trøffel- og soyaemulsjon, grapefrukt og urter
119,-
(egg, soya, hvete)
Kimchi
99,-
(hvete, soya)

SUSHIBAR

Nigiri: 2 biter
sashimi: 3 skiver
Sake: Laks
84,-
(fisk)
Maguro: Tunfisk
104,-
(fisk)
Toro: Fet tunfisk
189,-
(fisk)
Suzuki: Havabbor
104,-
(fisk)
Ebi: Kokt reke
104,-
(skalldyr)
Hamachi: Yellowtail
124,-
 (fisk)
Hotate: Kamskjell
104,-
(bløtdyr)
Hirame: Kveite
104,-
(fisk)
Ise Ebi: Hummer
165,-
(skalldyr)
Kani: Kongekrabbe
154,-
(skalldyr)
Unagi: Marinert ål
125,-
(soya, fisk)
*Uni: Kråkebolle
125,-
(*med forbehold om leverandør. bløtdyr)
Kuzira: Hval
94,-
(soya)
Namas signaturnigiri
Flambert yellowtail med fersk ingefær og vårløk
129,-
 (fisk, soya)
“Torched” laks med honning, mango og sennepssaus
124,-
(fisk, sennep)
Grillet kamskjell med yuzumajones
124,-
(bløtdyr, egg, soya, sennep)
gunkan maki - 2 biter
Ikura: Lakserogn
129,-
(fisk)
Tobiko: Flyvefiskrogn
115,-
(fisk, soya, kan inneholde spor av gluten)
Negi-toro: Fet tunfisk med vårløk og ponzu
189,-
(fisk, soya)
spesialiteter
Ukens spesialiteter fra sushibaren
199,-
(Spør din servitør om allergener)
To østers – serveres med spesialsalsa
104,-
(soya, sesam, fisk, bløtdyr)
namas signatursashimi
Lettrøkt kveite med løkponzu, syltet rødløk og gojibær
199,-
(soya, fisk)
Tunfisk i trøffelsoyasaus med sakuramiks og hvitløkschips
215,-
(soya, fisk)
Flambert laks med honning-, mango- og sennepsdressing
195,-
(sennep, fisk)
Kveite med yuzoponzu, sakuramix og svart kaviar
199,-
(soya, fisk, hvete)
Yellowtail med shisopesto og ingefærponzu
215,-
(soya, fisk, sesame)
Lettrøkt hval med fersk ingefær og teriyakisaus
205,-
(soya)
Kamskjell grillet på robata med sjøgress og yuzukoshomajones
189,-
 (soya, bløtdyr, egg, sesam, sennep)
Yellowtail med sesamolje, eple og misokrem
209,-
(soya, fisk, sesam, melk)
namas maki -  6 biter
Jambo maki: Kongekrabbemiks med tobiko og chilimajones, agurk, tomat, toppet med laks, vårløk og chilisaus
155,-
(skalldyr, fisk, soya, hvete, egg, sennep)
Haru maki: Laks, kremost og agurk toppet med avokado, lakserogn og honning, mango og sennepssaus
145,-
 (fisk, melk, sennep)
Ohio special maki: Kongekrabbemiks med tobiko og chilimajones, agurk, avokado, toppet med lun kveite, misosaus og svart kaviar
179,-
(skalldyr, fisk, soya, hvete, egg, sennep)
Wagyu biff maki: Agurk og avokado toppet med flambert wagyu og sjalottløkdressing
195,-
(soya)
Ebi maki: Kokt reke, avokado, shisosmør og sesamfrø
154,-
(skalldyr, sesam, melk)
California maki: Kongekrabbe, avocado og sesamfrø
169,-
(skalldyr, sesam)
Hotate maki: Kamskjell, koriander, chilimajones og sesamfrø
134,-
(bløtdyr, egg, sesam, sennep)
Hot Philadelphia: Laks og vårløk toppet med grillet kremost
134,-
(fisk, melk)
Sakura maki: Laks, avocado og sesamfrø
134,-
(fisk, sesam)
Namas vegetarmaki: Variasjon av grønnsaker
105,-
(hvete, melk, soya, sesam, skalldyr, fisk. Kan lages uten hvete, melk og sesam)
Namas veganmaki: Variasjon av grønnsaker
105,-
(soya, sesam. Kan lages uten sesam)
Friterte maki 
San maki: Fritert softshellkrabbe, tomat, avokado og frisk salat, toppet med teriyakisaus
155,-
(skalldyr, hvete, fisk, sesam, soya. Kan inneholde spor av melk)
Softshell maki: Fritert softshellkrabbe, avokado og tobiko
155,-
(skalldyr, soya, hvete, fisk. Kan inneholde spor av melk)
Nama maki: Frityrstekt scampi, laks, chilimajones, avokado, agurk og sesamfrø, toppet med teriyakisaus
144,-
(skalldyr, hvete, egg, fisk, sesam, soya, sennep. Kan inneholde spor av melk)
Hot maki: Marinert ål, laks, avokado, agurk, tobiko, kremost, fritert i tempura toppet med chilimajones og teriyakisaus
154,-
(skalldyr, hvete, egg, fisk, sesam, soya, sennep)
Crispy spicy tuna: Agurk og avokado frityrstekt med panco, toppet med spicy tunfisk og japansk majones
134,-
(skalldyr, hvete, egg, fisk, soya, sesam, sennep. Kan inneholde spor av melk)
Tempura maki: Frityrstekt scampi, avocado og sesamfrø
129,-
(skalldyr, hvete, egg, fisk, sesam, soya. Kan inneholde spor av melk)
Cheesy eel maki: Marinert ål og kremost, fritrystekt i tempura toppet med chilimajones og teriyakisaus
129,-
(skalldyr, hvete, egg, fisk, melk, soya)
dessert 
The Lemon
145,-
(melk. egg)
Matcha sjokoladefondant
145,-
(hvete, egg, melk)
Noisette vol. 2
165,-
(hvete, melk, hasselnøtt)
Ruby Bar
145,-
(hvete, melk, egg)
Et utvalg av iskrem og sorbet
145,-
(melk)
Namas bombe
149,-
(hvete, egg, melk)
Namas desserttallerken: Kokken setter sammen desserter for to eller flere personer
239,- for to personer
*Alle våre desserter kan inneholde spor av nøtter