Omakase Take Over by Artemy Lopatin

15. og 16. mars kommer Artemy Lopatin til Nama for å ta over kjøkkenet. Med solid erfaring fra en rekke verdenskjente restauranter, herunder spesielt Nobu, vil han komponere en meny utenom det vanlige.

Omakase er en gammel, japansk tradisjon der kokken velger hva som serveres. Ordet «omakase» kan oversettes med «jeg stoler på deg». Med full kreativ frihet vil kokken sørge for at gjestene får en eksklusiv og minneverdig matopplevelse.  
days
hours
minutes
seconds
Fredag 15.03.19
Omakase - 7-retters

Fredag 15. mars vil det blir servert en spesialmeny med 7 retter, hovedsakelig fra sjø. Fokuset vil ligge på kortreiste råvarer, og det vil bli servert både kalde og varme retter. For de som ønsker å løfte måltidet ytterligere tilbyr vi en vinpakke spesielt akkompagnert med hver rett.

Denne dagen serverer vi kun denne menyen.


Pris per person 1200,-
Lørdag 16.03.19
Omakase - Chef's table

Lørdag 16. mars vil Artemy holde Omakase for kun 12 personer. Chef's table er en helt unik opplevelse der gjestene får et eksklusivt innblikk i kokkens prosess, da hver enkelt rett tilberedes ved bordet. Tyngden vil ligge på sushi og sashimi, med et og annet spennende tilskudd. Dette er en mer intim opplevelse og anbefales for ekte matentusiaster.

Måltidet starter kl. 19.00.


Pris per person 1600,-   - Fullbooket
For booking av bord send mail til post@namasushi.no eller gjennom vår bookingkalender. På fredag er det kun vår omakasemeny som vil bli bli servert. 
Lurer du på noe? Kontakt oss på mail eller ring.
Tlf:
 55 32 20 10